| Kommentare deaktiviert für Thomas Dreßen gewinnt die Kandahar 2020!176 views

Der Fluch scheint besiegt und 28 Jahre nach Markus Wasmeier (1992) gewinnt unser Thomas Dreßen als erster DSV Fahrer wieder die Abfahrt auf der Kandahar (Garmisch) und erfüllt sich einen Kindheitstraum. Der SC Mittenwald gratuliert, …

Home » FIS Skicross Archiv

FIS Skicross Mittenwald

Eingereicht No Comment | 1.009 views

skicross Mittenwald, March 2nd – 3rd 2013 in Mittenwald at the Kranzberg ski resort.

The German Ski Association and the organizing committee of SC Mittenwald are pleased to invite all national freestyle associations to attend FIS Ski Cross Competition 2013 to be held at Mittenwald – Skiparadies Kranzberg on March 2nd and 3rd 2013.

For further information have a look at the fis event page or get the invitation here.
contact email: raceoffice@skiclub-mittenwald.de

For accomodations, please contact the Mittenwald tourist office (touristinfo@markt-mittenwald.de) and have a look at the home page of Mittenwald.

Additional information:

On Thursday and Friday there will be an opportunity for an inofficial training. The track will be well prepared, but no piste workers will be available.  Please contact Dennis vom Brocke via mobile on Wednesday for further information and the schedule or just come to Luttensee when the lift opens at 9:00 p.m.